Telepítési útmutató

Egy sor kód és kész is.


A Guidebot widget segít webhelye akadálymentesítésében. Az egyszerű telepítést követően azonnal működik, kiterjeszti webhelye elérhetőségét.

A Guidebot működik előre vásárolt sablonokon és egyedileg írt HTML/CSS környezetben egyaránt. A tökéletes élmény érdekében néhány szempontot érdemes figyelembe vennie, ebben a Weboldal optimalizáció oktatóanyagunk tud segítséget nyújtani.

Tekintse meg az alábbi telepítési útmutatót, amely lépésről lépésre bemutatja, hogyan állíthatja be a Guidebot akadálymentesítő Widgetjét a webhelyén pár perc alatt.


A Guidebot beágyazó kód

1
Jelentkezzen be a Guidebot Dashboard-ra a https://guidebot.org/dashboard oldalon, majd a domain listában válassza a szerkesztés lehetőséget.

A domain listában válassza a szerkesztés lehetőséget
A domain adatlapján az Embed Code keretbet találja a Guidebot beágyazó kódot.
3
A domain adatlapján az "Embed Code" keretbet találja a Guidebot beágyazó kódot. Jelölje kia kódot, és másolja a vágólapra (CTRL + C vagy mac-en CMD + C), vagy kattintson a vágólap ikonra, ami automatikusan a vágólapra helyezi a teljes kódot.


Telepítés HTML platformon

1
Nyissa meg webhelye gyökér mappáját egy egyszerű szövegszerkesztővel (Notepad) vagy kód editorral (VScode, Sublime, stb...) *

Instruction
Instruction
2
Nyissa meg a layout fájlt vagy azt a fájlt ami a HTML fejlécet tartalmazza. *

3
Illessze be a vágólapra másolt kódot közvetlenül a </head> tag elé és mentse a fájlt a szerverre. *

Instruction
* (A kép illusztráció, a frameworktől függően a tartalom változhat)

A Guidebot támogatja a legtöbb webes platformot.